Spennende samarbeid med TeBe Sport om å telle turgåere i vårt langstrakte land

 

TeBe Sport AS i Trondheim er i dag et av landets største fagmiljøer på bærekraftig drift og vedlikehold av idrettsanlegg. Sammen med TeBe Sport har vi i Grafika inngått et samarbeid for å tilby de beste løsningene innen stitelling til våre kunder. 

 

Sammen med TeBe Sport tilbyr vi en stiteller, som gjør det mulig å automatisk telle turgåere på de høyeste fjell til de laveste daler, uten tilgang til annet enn mobildekning. Med kraftige Lithium-batterier vil tellerne jobbe jevnt og trutt i ett år før de enkelt skiftes med et skrujern. Tellingene sendes hver time inn til en programvare som man kan åpne i nettleseren, hvor både sanntids og historiske passeringer, retning og tidspunkt kan sees og eksporteres for dokumentasjon av aktivitet

 

Støtte gjennom dokumentasjon på aktivitet

 

Det er mange grunner til å telle turgåere og besøkende. Dette strekker seg fra oversikt og kontroll over hvor mange som bruker stiene og området, når benyttes det på døgnet, og når er det høyest aktivitet. Dette kan brukes som input til arrangementer eller eventer, eller som en indikasjon på hvor og når man får meste effekt av å øke eller endre tilbudet. Og naturlig nok, høy aktivitet krever økt fokus på renovasjon og vedlikehold, og angir belastning på hytter, parkeringsplasser eller andre tilstøtende areal. 

 

Og kanskje noe av det viktigste; Telling og kontroll på besøkende gir faktabasert grunnlag for å søke om midler fra kommune, fylkeskommune, stat, fond og legater. Dette er midler som vil kunne bidra til å vedlikeholde og utvide tilbudet til store og små turgåere, som igjen vil bidra til å økt bruk av vår fantastiske natur.

 

Utnyttelsesgrad av idretts- og aktivitetsflate

 

TeBe Sport har et sett med sensorer for å automatisk telle, regne ut utnyttelsesgrad og dokumentere, besøkende i bygg, brukere på en aktivitetsflate, eller passerende på vei inn til et discgolfbane, BMX-løype, badeplass eller tilsvarende aktivitetsområde. De har en teller for de fleste typer idretts- og aktivitetsflater. Spør oss i Grafika eller besøk nettsiden til TeBe Sport her.

 

Har du et prosjekt du går og kverner på? Ta kontakt med oss for å diskutere muligheter og jobbe frem en optimal løsning for å møte ditt og deres behov!

Logo TeBe Sport (600x200).png
Stiteller.png