Padleled Vestfold

Grafika AS ble valgt til å utforme og produsere informasjonstavler, skilt og annet infomateriell for Vestfold fylkeskommune/Padleled Vestfold, DNT Oslo og Omegn, Oslofjordens Friluftsråd og Oslo Kajakklubb. Vi lager kart som er tilrettelagt for padling. Disse inneholder relevante opplysninger – både på land og til vanns – for padlerne.

Grafika er stolte av resultatet som innebærer en totalleveranse inkludert padleboka for Padleled Vestfold. Boka er produsert i vannfast materiale, slik at alle padlere nå kan ha glede av den når de er ute på kajakktur. Padlere kan nå planlegge turer ut i fra graderte ruter, med grønne, blå og røde ruter. For Padleled Vestfold er det utviklet 91 turforslag med rutebeskrivelser, kart, tips og råd om alt fra parkeringsmuligheter til ferskvannskilder og toalettfasiliteter. Alt er samlet i padleboken på 138 sider. 200 eks av førsteutgaven ble delt ut gratis under åpningen. Den endelige versjonen som tåler vann vil bli tilgjengelig om ikke lenge.

Padleled Vestfold åpnet 26. juni 2018, og består av 622 km graderte padleruter langs hele Vestfoldkysten, fra Svelvik i nord til Larvik i sør. Padleled Vestfold skal bidra til at alle vil finne passende og sikre turer å padle langs den unike Vestfoldkysten, gjennom merking, skilting, etablering av enkle overnattingssteder (Padlehuker) og annen tilrettelegging. Vestfold fylkeskommune vil med etableringen av Padleled Vestfold stimulere til økt fysisk aktivitet og bruk av skjærgården, gjennom bedre tilrettelegging for det enkle og miljøvennlige friluftslivet.

Padled_Vestfold_logo.jpg
Uleholmene.jpg

Foto: Oslofjordens Friluftsråd

Padleled Vestfold.jpg

Padleboka er utviklet med 91 turforslag på totalt 138 sider. Boka tåler vann.

Fjærholmen.jpg