top of page

Padleled Vestfold og Telemark

Grafika AS ble valgt til å utforme og produsere informasjonstavler, skilt og annet infomateriell for Vestfold og Telemark fylkeskommune, DNT Oslo og Omegn, Oslofjordens Friluftsråd og Oslo Kajakklubb. Vi lager kart som er tilrettelagt for padling. Disse inneholder relevante opplysninger – både på land og til vanns – for padlerne.

Grafika er stolte av resultatet som innebærer en totalleveranse inkludert padleboka for Padleled Vestfold, Padleled Vestforld og Telemark (kystbok og kanalbok). Padlere kan nå planlegge turer ut i fra graderte ruter, med grønne, blå og røde ruter. Det er utviklet turforslag med rutebeskrivelser, kart, tips og råd om alt fra parkeringsmuligheter til ferskvannskilder og toalettfasiliteter. Alt er samlet i padlebøkene.

 

Padleled Vestfold og Telemark skal bidra til at alle vil finne passende og sikre turer å padle langs den unike Vestfoldkysten, Telemarkskysten og i Telemarkskanalen, gjennom merking, skilting, etablering av enkle overnattingssteder (Padlehuker) og annen tilrettelegging. Vestfold og Telmark fylkeskommune vil stimulere til økt fysisk aktivitet og bruk av skjærgården, gjennom bedre tilrettelegging for det enkle og miljøvennlige friluftslivet.

Skjermbilde 2022-07-04 kl. 12.44.01.png
Skjermbilde 2022-07-04 kl. 12.47.56.png
Fjærholmen.jpg
bottom of page